Onze huizen...           

 

Het logeren in Italiaanse landhuizen beloofd een verkwikkende vakantie in een Italiaanse omgeving. De priveehuizen zijn liefdevol  en met smaak gerestaureerd, gezellig ingericht met openhaard en voorzien van tuin en terrassen. Alle huizen liggen in een mooie omgeving.

U bent omgeven of door gastvrije Italiaanse buren of door  het boerenland aan de rand van Montefiascone.

Ieder huis heeft zijn eigen karakteristieken en charmes.

Het is voor de vakantieganger  eenvoudig om zich erin thuis en op zijn gemak te voelen en daarom is ook vaak het afscheid met enige weemoed.


 

Fontana Vecchia Bella

De 25 m2 grote studio Studio Bella beschikt over een woon/slaapkamer met kookhoek en badkamer met douche en toilet. Het is geschikt voor 2 personen. De tuin met pergola is de geeigende plek om lekker te ontspannen.

Prijs per week vanaf. 340.00

Fontana Vecchia Cati

Het huis heeft een oppervlakte van 85 m2 en daarmee geschikt voor 8 Personen. Grote woonruimte met kookhoek en afwaschmachine, Sat TV en 4 slaapkamers, waarvan 1 met een slaapgallerij. Zo ook douche/toiletl

Prijs per week vanaf. 520.00

Fontana Vecchia Fina

Fina is een 40 m2 groot huisje voor 2 tot 3 Personen. Woonruimte met zithoek, kookhoek, Sat TV, Slaapkamer voor 2 Personen met badkamer en douche/toilet. Terras op het zuidoosten.

Prijs per week vanaf. 350.00

Fontana Vecchia Tosca

Tosca is een 60 m2 groot huis voor 4 Personen. Woonruimte met kookhoek, slaapsofa, Sat TV, verwarming, slaapruimte, douche/toilet.

Prijs per week vanaf. 400.00

Landhuis Bellavista met uizicht op het meer.

Gerestaureerd huis voor 4 personen, 50 m2, hoog boven het meer en tuin met schaduwrijke pergola. Fantastisch uitzicht op het meer en op Montefiascone. 2 Slaapkamers, woonruimte met Sat TV. en kookhoek, WC

Prijs per week vanaf. 400.00

Vakantiehuis Belvedere

Belvedere is een Rustico uit Natuursteen, 65 m2 voor 4 Pers.2 Slaapkamers, Doesch/Toilet, Woonkamer annex Keuken. Sat /TV Wasmachineruimte. 2 Terrassenen een Balkon met fantastisch uitzicht. Tuin met wijnranken.

Prijs per week vanaf. 400.00

Vakantiehuis Fontana Vecchia Tina

Het 4 kamerhuis met 2 verdiepingen is 80 m2 groot en geschikt voor 6 Personen, heeft een grote woonkamer, openhaard, Sat TV, kook en zithoek, Slaapkamers met in totaal 6 bedden, badkamer met douche en WC.

Prijs per week vanaf. 450.00

Villa Miralago met prachtig uitzicht op het meer

Comfortabel nieuw huis van 110 m2 voor 8 Personen, Fantastisch uitzicht op meer van Bolsena- Centrale verwarming, 2 grote slaapkamers, 3e slaapkamer kan als woonkamer gebruikt worden, Schoorsteenoven, Sat TV, Keuken met afwasmach. Badkamer met b

Prijs per week vanaf. 680.00