Vakantiehuis Fontana Vecchia Tina ...

Het 4 kamerhuis met 2 verdiepingen is 80 m2 groot en geschikt voor 6 Personen, heeft een grote woonkamer, openhaard, Sat TV, kook en zithoek, Slaapkamers met in totaal 6 bedden, badkamer met douche en WC.

Ongeveer 2 km. verwijdert van Montefiascone kan men het gerestaureerde huis Fontana Vecchia bereiken via mooie slingerpaden.

Het landhuis ligt in een heel mooi rustig landschap van wijnvelden en olijfboomgaarden. De voormalige boerderij uit natuursteen, bestaat uit 5 onafhankelijke huizen. Ieder huis heeft zijn eigen tuin. De totale oppervlakte van het terrein is 15 ha. en bied plaats voor diverse sporten zoals joggen, voetbal en verstoppertje spelen. ook is er plaats voor leuke grillavonden. Ook is er een schommel, basketbal, een bocciabaan en veel meer.

Het huis met vierkamers op twee verdiepingen is 80 m2 en geschikt voor 6 Personen. Tina is in oude stijl gerestaureerd en heeft een authentieke Terracotta vloer. Het heeft een grote woonkamer met verwarming, Sat TV, Openhaard, kook en zithoek, drie slaapkamers met in totaal 6 bedden, douche/toilet. Bij het huis hoort een oude Pizza bakoven. De zihoek met wijnpergola met uitzicht op het zuidoosten nodigt uit tot een gezellig ontbijt buiten.

De afstand tot het meer bedraagt  7 Km, tot het centrum van Montefiascone 2 Km, Supermarkt en Bushalte op 5 minuten lopen. Voor paardeliefhebbers kan een rit in de omgeving verzorgt worden.

Onze gezamenlijke gasten hebben een priveestrand direct aan het meer tot hun  beschikking.

Prijs: bij 6 Personen per week.

Bijkomende kosten inclusief eindreiniging 65 Euro.

Bett- undTischwäsche, Trockentücher und Handtücher mitbringen. 

 

14.10 bis 28.  4. 2018 Laagseizoen 7 Nachten 500  €
28.  4 bis 30.  6. 2018 Halverwgeseizon        7 Nachten 530  €     
30.  6 bis   8.  9. 2018 Hoogsizoen 7 Nachten  600  €
  8.  9 bis 20.10. 2018 Halverwgeseizon 7 Nachten  530  €

 

 

 

 

 

Download ...

Contact